Justia

Kohteesta Praedor-Wiki
Versio hetkellä 22. toukokuuta 2021 kello 23.09 – tehnyt ELF (keskustelu | muokkaukset) (Linkitystä parannettu.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Justian pohjoisosien kanavat kulkevat Galthin valtakunnan lävitse, joten Justian aatelisto ja kuningashuone ovat suuren naapurinsa talutusnuorassa.

Jaconian itäisin valtakunta on kuin kaksi eri maata. Sen pohjoisosat ovat kanavien reunustamaa peltomaata kymmenine kylineen, jotka viimein tiivistyvät matalien kuolevaisten rakentamien talojen pikkukaupungiksi velhokuninkaitten aikaisen linnan ympärille. Etelään päin mentäessä maasto alkaa kuitenkin nousta ja muuttuu Viheriäiden niittyjen harvaanasutuiksi kukkuloiksi, eikä kukaan tiedä missä Justia loppuu ja Piperia alkaa. Täällä on uudisraivaajien kyliä, yksittäisiä linnoitettuja maalaiskyliä ja suuria lammaslaumoja paimenineen. Niiden uhkana ovat luontaisten petojen lisäksi etelämpää tulevat rosvojoukot ja Suden autiomaan vihamieliset paimentolaisheimot, jotka kokevat Vihreille niityille levinneen asutuksen tunkeutuneen heidän mailleen.

Piperian itäosat ovat kulkukelvottomia raskaalle liikenteelle ja Justian pohjoisosien kanavat kulkevat Galthin valtakunnan lävitse, joten Justian aatelisto ja kuningashuone ovat suuren naapurinsa talutusnuorassa. Kun paimentolaisten kanssa käydyt taistelut ovat alkaneet muistuttaa todellisia sotaretkiä, on Galth kuitenkin antanut Justialle monenlaista apua.


Katso myös

Takaisin etusivulle